Wie is Ilhami Erdogan?

Ilhami Erdogan heeft Theologie met speciale vakken als: Psychologie, Sociologie en Pedagogie in jaren 1992-1998 gestudeerd. In 2011 bij UMC St. Radboud afdeling geriatrie heeft hij met succes Easycare competent, werken met hart voor ouderen voltooid.
Daarna heeft hij ook in deeltijd, in 2011-2012 bij Saxion Hogeschool te Deventer doorgestudeerd met als hoofdvak kennistransfer Gezondheid, Welzijn & Technologie, zichtbaar en krachtig naar client, oplossingsgericht werken, motiverende gespreksvoering.

Zelfstandige met jaren werkervaring in diverse ondersteunende functies bij verschillende organisaties, waaronder:

  • Onderwijs
  • Zorginstelling
  • Gemeente

In juni 2013 heeft hij het roer omgegooid en besloten zich te blijven richten op zijn passie: mensen helpen en het oplossen van de meest voorkomende praktische problemen.

De rode draad in zijn leven is “de mens”. Daarom is het voor hem belangrijk om mensen te helpen. Hij is luisterend sterk, vriendelijk, enthousiast en betrokken. Hij heeft een open houding en rustige uitstraling, oog voor processen en de effecten daarvan en kan mensen inzicht geven door ze heldere en concrete feedback te geven op gedragsniveau.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert