Ilhami Erdogan heeft Theologie met speciale vakken als: Psychologie, Sociologie en Pedagogie in jaren 1992-1998 gestudeerd. In 2011 bij UMC St. Radboud afdeling geriatrie heeft hij met succes Easycare competent, werken met hart voor ouderen voltooid.
Daarna heeft hij ook in deeltijd, in 2011-2012 bij Saxion Hogeschool te Deventer doorgestudeerd met als hoofdvak kennistransfer Gezondheid, Welzijn & Technologie, zichtbaar en krachtig naar client, oplossingsgericht werken, motiverende gespreksvoering.

Zelfstandige met jaren werkervaring in diverse ondersteunende functies bij verschillende organisaties, waaronder:

  • Onderwijs
  • Zorginstelling
  • Gemeente

In juni 2013 heeft hij het roer omgegooid en besloten zich te blijven richten op zijn passie: mensen helpen en het oplossen van de meest voorkomende praktische problemen.

De rode draad in zijn leven is “de mens”. Daarom is het voor hem belangrijk om mensen te helpen. Hij is luisterend sterk, vriendelijk, enthousiast en betrokken. Hij heeft een open houding en rustige uitstraling, oog voor processen en de effecten daarvan en kan mensen inzicht geven door ze heldere en concrete feedback te geven op gedragsniveau.

Samen met de medewerkers van ERD Begeleiding bieden wij u professionele thuiszorg naar uw behoeftes en tegelijk altijd persoonlijk en dichtbij. ERD Begeleiding is gespecialiseerd in het aanbieden van thuiszorg voor verschillende doelgroepen en culturen. Wij zijn een thuiszorg die hulp bied aan zowel jong als oud. Ook zijn wij gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg voor verschillende culturen en achtergronden in de omgeving van Deventer en omstreken. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor u. Hier passen wij de af te nemen thuiszorg  aan.

Onze Missie

De missie van ERD Begeleiding is: Zorg leveren die goed is en die bij onze cliënten past! U als cliënt staat daarbij altijd centraal en op nummer 1! Samen met U en onze medewerkers werken we aan de zorg om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in cliënten begeleiden en verzorgen die  het gevoel hebben dat zij zich moeilijk aanpassen binnen de Nederlandse multiculturele samenleving.

Uiteraard bieden  wij ook proffesionele zorg aan hen die volledig ingeburgerd zijn in Nederland. De zelf-redzaamheid van de cliënt wordt vooral gestimuleerd door met hen activiteiten te doen, waarbij zij Nederlandse begrippen, cultuur en taal leren kennen.

[plethora_headinggroup subtitle=“Bel nu 06-25 11 11 86 en ontvang zorg van hoge kwaliteit voor u zelf en of voor uw familie“]

Heeft u zorg op maat nodig?

[/plethora_headinggroup][plethora_button button_text=“Zorg Aanvragen“ button_link=“url:http%3A%2F%2Ferdbegeleiding.nl%2Fzorg-aanvragen%2F|||“ button_align=“text-center“ button_style=“btn-success“ button_with_icon=“with-icon“ button_icon=“fa fa-check“ button_icon_align=“icon-left“]